Lid worden

Alle activiteiten die georganiseerd worden kosten geld, muziekbands, speeltoestellen op Koningsdag enz.
De gemeente Beverwijk, de sponsoren en de leden helpen ons op weg. Maar voor die leuke extra’s is meer nodig. Leden zijn daarbij essentieel.

Wilt u lid worden van de Oranjevereniging Beverwijk. Graag!

Als u ons een email stuurt kunt u een aanmelding doen voor het lidmaatschap en steunt u de activiteiten van de Oranjevereniging.

Sponsor worden

Sponsor info

Alle activiteiten die georganiseerd worden kosten geld, muziekbands op Koningsdag enz. De gemeente Beverwijk, de sponsors en de leden helpen ons op weg. Maar voor die leuke extra’s is meer nodig.
Daarom willen we onze reserves verhogen voor een eventueel volgend gelegenheid die gevierd moet worden. Wilt u lid worden van de Oranjevereniging Beverwijk. Graag! U kunt zich aanmelden voor lidmaatschap d.m.v. een email.

Wilt u de Oranjevereniging Beverwijk  sponsoren? Geen probleem, uw naam met logo (bij voorkeur digitaal aanleveren) worden op de  website geplaatst. Eventueel met verwijzing naar uw eigen website. Hoofdsponsors krijgen een gouden plaats op de website.