Een nieuwe naam en muziek in een nieuw eigentijds jasje

Music Band Beverwijk de Zwervers maakt een transitie door van Drumband naar een gezellige muziek groep waar de focus komt te liggen op muziek en plezier.

Bekende en minder bekende muziek stukken worden op een speelse wijze gebracht met een knipoog naar beweging en een vleugje humor.

Anders dan u gewend bent van een traditionele drumband wat niet meer past in deze tijd, en niet voldoende animo meer voor is.

Wilt u graag muziek maken en in leuke gezellige sfeer, dan zien we u graag vrijblijvend op een van onze repetitieavonden. Wij hebben nog ruimte voor nieuwe leden, komt u een deuntje meeblazen?

Koperblazers , maar ook ander muzikanten of muzikanten in spe zijn van harte welkom. Noten lezen of muziek kennis is niet noodzakelijk, op speelse wijze leren we u dit aan.

Meer informatie kunt u vinden op www.facebook.com/musicbeverwijk/