Het Orkest van de Beverwijkse Harmonie Kapel weer te beluisteren op Koningsdag

Het Orkest van de Beverwijkse Harmonie Kapel zal dit jaar weer te zien zijn tijdens de viering van Koningsdag 2019.

Het ruim 35 leden tellende orkest staat onder de muzikale leiding van dirigent Louis de Blieck en heeft een uitgebreid repertoire van licht klassiek tot aan swingende rock and roll.

Het orkest is een gezellige groep van enthouisaste leden en repeteert elke dinsdagavond in hun eigen Harmoniegebouw aan de Groenelaan in Beverwijk. Het Orkest is regelmatig te zien binnen en buiten de regio bij diverse evenementen zoals de kerstfair en in zorgcentra. Elk jaar in het voorjaar geven zij hun jaarlijks concert in de Vredevorstkerk in Beverwijk.

Heb je interesse in het leren spelen van een instrument of speel je al en ben je op zoek naar een gezellig orkest? Kom dan eens langs op een repetitieavond of neem contact op met het secretariaat connyvdputte@ziggo.nl.