Sponsorpakketkeuze

Een belangrijke financiële ondersteuning zijn de sponsoren.

De Oranjevereniging Beverwijk kent een aantal vormen (pakketten) van sponsoring (goud, zilver en brons). Daarnaast is er de mogelijkheid om donateur te zijn.

Vormen van sponsoring zijn de volgende.

Goud

Dit is de hoogste categorie. In dit geval adopteert een sponsor een activiteit ( skelterbaan, suikerspion, draaimolen, kop van jut, springkussen, …).  De kosten zijn normaal gesproken tussen de € 500 en € 1000 (afhankelijk van de activiteit uiteraard). De sponsor krijgt daarvoor terug bekendheid door:

• Vermelding van de sponsor bij de activiteit i.o.m. de sponsor;

• Vermelding van de sponsor in de categorie hoofdsponsor met logo op de website en facebook en oranjekrant;

• Vermelding van de hoofdsponsor in het jaarverslag.

Zilver

Dit pakket kost € 250,-.

Door hiervoor te kiezen krijgt de sponsor naamsbekendheid door

• Vermelding van de sponsor in de categorie sponsor met logo op de website en facebook en oranjekrant;

• de naam en het logo van het bedrijf op een doek op de kindervrijmarkt;

• Vermelding van de sponsor in het jaarverslag.

Brons

Dit pakket € 100,-.

Door hiervoor te kiezen krijgt de sponsor naamsbekendheid door

• Vermelding van de sponsor in de categorie sponsor op de website en facebook alsmede oranjekrant (alleen naam);

• de naam en het logo van het bedrijf op een doek op de kindervrijmarkt;

• Vermelding van de sponsor in het jaarverslag.

Donatie

Een donateur is vrij om te bepalen wat de financiële donatie is. Gebruikelijk is € 50 of € 100

In overleg met de donateur kan worden besproken of er een eventuele tegenprestatie is.